Bitcoin

Bitcoin er fremtiden

Bitcoin er en valuta som gjør det mulig for deg som eier og bruker av valutaen til å betale for akkurat det du har lyst til når du har lyst til det uten å bekymre deg for det ene eller det andre. Du kan betale for noe midt på natten i et annet land hvor personen i det andre landet kan få pengene innen 10 minutter. Den er det ingen som slår akkurat nå. Ser du på en bank så vil det ta 3 dager å flytte penger fra et land til et annet.

Banker tillater også at du overfører rast gjennom en tjeneste som ofte heter ekspress. Hos DNB koster denne tjenesten 300 kroner. Den tar en dag. Det vil si at du overfører fra Oslo rett før 12:00 så får du pengene i et land som USA når du våkner opp. Det går fortere, men du er fortsatt avhengig av den andre banken og at overføringer går raskt. Det skal ikke være noe problem å få overført, Bitcoin kommer inn som din assistanse når du ønsker å overføre raskere enn det du kanskje selv ser på som raskt nok.

Bitcoin

Betaling

Ønsker du å betale med Bitcoin kan du også gjøre dette. Tidligere har vi snakket om hvordan du kan overføre Bitcoin til noen et annet sted om du skulle ønske å sende penger langt av gårde. Når det kommer til andre konsepter som for eksempel å betale i en butikk så er det ikke noe poeng å sende på samme måte. Her har Bitcoin og andre apper laget et system hvor du kan betale ved å berøre telefonen din om du har Bitcoin på telefon ved at det ligger en lommebok på telefonen. Det er en ganske snedig måte å gjøre det på.

Denne berøringsmåten å betale på ligner veldig på hva vi allerede er vant med når det kommer til berøringskort og telefoner. Vi ser at betaling og bruk av Bitcoin ofte gjenspeiler bruk og andre måter vi tenker på allerede i samfunnet. Det er derfor ikke noen overraskelse at du som bruker av en valuta som Bitcoin ikke vil merke noen spesielle forskjeller mellom bruk av Bitcoin eller bruk av dollar. Skal du kjøpe bitcoin kan du gjøre dette på flere nettsteder. Vi anbefaler Bitway.no for krypto investorer fra Norge.

Forskjellige valutaer

Når du bruker penger så kan du bruke forskjellig valuta. Det er opp til deg hva slags valuta du vil bruke. Er du i USA vil du nok bruke dollar, mens er du i Norge så er det mest norske kroner. Er du i Asia har de forskjellig valuta der. På denne måten vil du se at det kommer og går forskjellige varianter av det som er bra og det som er mindre bra. Det skal sies at det er store forskjeller der ute. Når vi tenker på bruk av valuta så er det fint at man bruker den samme valutaen. Det var derfor man innførte Euro i Europa. For å gjøre det lettere.