Du kjenner til følelsen, ikke sant? Den dagen det ligger en verkstedregning i postkassen din på 15.000 kroner etter utbedringene i forbindelse med EU-kontrollen. Den følelsen er aldri god og kanskje er lommeboken din allerede slunken etter å ha betalt de øvrige regningene som dundrer ned i postkassen din hver bidige måned.

Vel, slik kan kanskje realitetene være for mange, men verden er skrudd sammen slik at man er nødt til å gjøre opp for seg for hvis ikke kan vondt fort bli verre. Purringer og inkassogebyr kan fort føre til at du havner i en vond spiral, og dette igjen kan i verste fall føre til at du sitter med skjegget i postkassen og en betalingsanmerkning svidd fast ved ditt navn.

Så for veldig mange vil det i denne situasjonen være aktuelt å søke om et lån slik at man får dekket inn denne utgiften, og da vil som regel et usikret lån med rask behandlingstid ofte være det mest populære alternativet. Det at lånet er usikret betyr i praksis at du ikke trenger å stille med panteobjekter overfor banken, og på denne måten går naturligvis behandlingen adskillig raskere. I tillegg til dette så har bankene nå i stor grad automatiserte systemer som gjør at kredittsjekken er unnagjort på bare noen sekunder. I tillegg har man som kunde nå sjansen til å signere lånepapirene elektronisk, og det er kanskje her at den største tidsbesparelsen ligger. Du kan få tilsendt en link fra banken på epost og du vil da kunne klikke til den og komme til dine lånepapirer. Du kan da lese dem og bekrefte at dette er gjort, samt signere lånepapirene med din Bank-ID.

Så hvis det er et akutt behov for penger vet du i hvert fall at dette er en mulighet som ligger tilgjengelig for deg, samt at du skal vite at det er mange som har gjort dette før deg og som vil gjøre det etter deg også.