Er du lei av din vanlige 8 til 4 jobb? Skulle du ønske at du hadde større individuell frihet? Blir du litt misunnelig når du ser at Sophie Elise soper inn hundretusenvis av kroner på å skrive en blogg?

Alene er du såvisst ikke om disse tankene og det kan kanskje virke frustrerende for deg å tenke på dette. Nå er det faktisk slik: alle får det som de fortjener, og misunnelig skal man aldri være. Man kan se opp til andre, absolutt, men alle høster det man sår, så da blir spørsmålet: hvorfor skal ikke du kunne gjøre det samme.

Hva er det som holder deg tilbake? Er det penger? Ta et lån og kjøp det utstyret du trenger da vel? Men som regel er det ikke der det står og henger. Som regel er det slik at det er vilje og gjennomføringsevne det handler om, og nevnte blogger har faktisk holdt på i noen år nå. Det er ingen tilfeldigheter som gjelder i det markedet der.

Men hva kunne du tenke deg å drive med på nett da? Vil du blogge? I så fall kan jeg komme med noen gode tips: da skriver du om noe som du kan noe om, og ikke bare tilfeldig rabling. Rabling blir det ingen penger av, og med mindre du har et fast tema på bloggen din så vil du oppleve det som vanskelig å bryte gjennom overflaten. Alt handler nemlig om antall lesere, og når du får lesertallet opp vil du bli attraktiv for annonsører. Liker du strikking og kan mye om det? Lag en håndarbeidsblogg da for søren. Det er tusenvis av mennesker som interesserer seg for det samme!

Kan du noe om bil eller fotball? Skriv om de tingene da og legg ditt særpreg på bloggen! Vær skarp i pennen, ha et humoristisk blikk på det, ha et alvorlig blikk på det, ha et analytisk blikk på det… Mulighetene er endeløse, og hvis du først lykkes og klarer å kapre lesere, så vil ryktet spre seg i en fart!