Er du klar for den lange, kalde og mørke høsten? Ikke? Lad opp batteriene nå og sus avgårde til syden en liten uke – hvis du har noen feriedager igjen da!

For det skal nemlig jeg gjøre! Vi har bestilt oss en heeerlig tur til Kreta nå, og neste helg bærer det avgårde. Det blir en lang flytur, og når man ikke er så glad i å fly så er jo dette en utfordring. Men flyengstelse fikser man lett med en god plass på SAS Plus og litt hvitt i glasset, tenker jeg! Ekstreme situasjoner krever ekstreme løsninger, og tanken på å ligge ved bassengkanten og fullstendig flate ut i en uke i varmen er så fristende at jeg er villig til å utsette meg for det!

Hva skal vi gjøre? Faktisk så lite som mulig. Minst mulig trasking i butikker, minst mulig trasking etter severdigheter, minst mulig stressing med aktiviteter som vannski, båtsafari og annet svineri. Vi skal rett og slett ligge til lading! Det kommer mørke måneder med mye arbeid, så dette er noe vi virkelig ser frem til. At varmen nå er på et behagelig nivå der nede er bare et pluss, og vi regner med at badetemperaturen nå er på sitt aller beste etter en varm og deilig sommer. Temperaturene der ligger nå på rundt 25 grader, og dette er etter vårt syn midt i blinken. At det ikke ligger under 20 på natta heller er jo bare bra.

Men hva skal vi gjøre der da? Jo, som sagt: det blir nok noen timer ved bassengkanten med en kald øl og en bok, trasking til restauranter, noen turer til stranden – ja enkelt og greit stor hygge og avslapping. Og det beste av alt: vi skal på et voksenhotell! Det betyr ingen hylende unger i bamseklubber og spruting av vann fra bassenget. Kan det bli bedre? Trolig ikke!

Vi sjekket også denne siden, og fant flere nyttige råd der!