Hvis du ønsker å refinansiering er det flere plasser du kan henvende deg, men det er jo nettopp det som kan være utfordringen for mange – det å finne den riktige banken som tilbyr de beste betingelsene. Problemet er at det finnes så utrolig mange slike aktører på markedet i dag, og det er dét å skille den fra den andre som kan fortone seg som en skikkelig vanskelig øvelse for mange.

Nettsiden til Finansmegleren tilbyr en hjelpende hånd i så måte, og det kan man jaggu sies er en god ting å gjøre.

Det som er så fint med denne siden er at de der henviser til flere forskjellige banker, men bankene de linker til er ikke tilfeldig utvalgt, for å si det sånn. De har satt noen kvalitetskrav som må oppfylles før bankene får plass på sin side, og her er det flere ting som gjelder.

Blant annet må bankene kunne tilby gode betingelser på sine lån som brukes til refinansiering, og i tillegg må både gebyrer og omkostninger være lave. Tilfredsstillende kundeservice er også noe som påpekes, og i tillegg må bankene har over 3 års erfaring med dette som gjelder refinansiering.

Kravene som stilles er absolutte og årsaken til det er naturligvis at Finansmegleren føler et ansvar for at brukerne får den oppfølgingen og tryggheten de er ute etter. Kundene skal rett og slett føle seg ivaretatt!.

Det er i all hovedsak snakk om refinansiering uten sikkerhet, og kort fortalt er det forbrukslån som brukes som finansiering til dette. Det betyr at om du har mye kredittkortgjeld så kan du samle denne gjelden og eventuelle andre små lån i et større forbrukslån. Fordelene med dette er åpenbare, og viktigst av alt er det at du unngår å måtte betale dyrere renter en det du egentlig behøver, samt at gebyrer og omkostninger blir lavere. Du blir enkelt og greit kvitt gjelden din mye raskere på denne måten, samtidig som det koster deg mindre penger.