Er du en av de mange, mange nordmennene som er på jakt etter sin aller første bil? I så fall må vi nesten få gratulere deg på forhånd og nesten på forhånd få lov å advare deg om at lykkerusen er like rundt hjørnet!

Spenningen som venter på deg i er til å ta og føle på, for å bruke et noe oppbrukt begrep, og når tilslaget endelig kommer og du får bilen du har drømt om… den følelsen er det lite som slår. Deretter kommer det kanskje litt tid med utålmodig venting før du/dere endelig kan sette inn og snuse inn nybillukten og vri om nøkkelen.

Følelsen når du forsiktig ruller bilen ut av butikkens innkjørsel og ut på veien, og når du kjenner det myke læret på rattet i hendene dine… hvordan alt bare sier klikk, klikk, klikk når du kjører og når du kjenner at bilen oppfører seg akkurat slik du vil at en bil skal oppføre seg. Dette er alle følelser som kommer boblende frem når man kjøper seg ny bil, og det er egentlig morsomt at en helt vanlig ting kan vekke slike følelser i oss mennesker.

Kanskje har det noe med størrelsen på investeringen å gjøre? Kanskje er det fordi vi bruker så mye penger at vi er nødt til å låne som gjør at man setter så pris på dette. At bilen virkelig er en investering som vi holder høyt ettersom den koster så mye. Eller er det rett og slett bare fordi vi synes at bil og bilkjøring er skikkelig stas, og at vi bare blir ekstremt lykkelig når vi får kjøpe en ny bil?

Vi holder vel knappen på det siste, for det er jo unektelig gøy å kjøpe seg nye ting og når det blir snakk om en bil så er det jo virkelig noe som merkes i dagliglivet!

Vi er forholdsvis enkle når det kommer til akkurat dét!