Hvis du har tenkt deg på ferie med familien til neste sommer kan det være lurt å bestille turen allerede nå, slik at du skaffer deg et så godt tilbud som mulig samt at du kan velge mellom flere forskjellige destinasjoner før det fylles opp.

De beste tilbudene får du som sagt ved å være tidlig ute og da dreier det seg om å handle raskt. Sydenturer har en tendens til å rives vekk fort og da gjelder det å være på hugget. Har du ikke penger til å betale nå, så kan du enten benytte deg av et kredittkort eller forbrukslån, og cashe inn dette når du får feriepenger/skattepenger, evt. i månedene frem til du tar ferie. Dette er det mange som gjør og spesielt dette med kredittkort er smart å bruke. Man er da sikret mot eventuelle konkurser og slikt og man slipper å få tømt sin egen bankkonto hvis noe uforutsett skulle skje.

Du kan sjekke ut mer om finansiering av ferien din her.

I Norge hadde vi en fantastisk sommer i fjor, og dette gjaldt over hele landet, men vi er langt i fra sikret en liknende opplevelse i år. Derfor er det nok mange som velger å være føre var og heller ta 14 dager i sydligere strøk hvor man er garantert godt vær i hvertfall i den perioden når man befinner seg der.

Å reise til syden er alltid en innertier for barn og det å plaske i deilig varmt havvann eller i et herlig basseng vil for alltid gi ungene gode minner fra en herlig tid. Å finansiere en ferie for mange kan altså være en utfordring, men planlegger man godt kan de absolutt la seg gjøre. Det gjelder å fære føre var og å legge til side penger over lengre tid, men som sagt er det alltid en mulighet for å låne – selv om det ikke er mange som synes noe om akkurat det.