Å lete etter gode og underholdende sider på internett er faktisk ganske vanskelig ettersom det ikke finnes så veldig mange av dem. For et par år siden fant jeg imidertid en side som virkelig lamslo meg og som jeg har fulgt jevnlig etter det.

Siden det er snakk om er naturligvis 27bslash6.com, og denne er drevet av den grafiske designeren David Thorne, men han kan like godt betegnes som en slags online internett-geni – for her er det virkelig mye morsomt å lese.

Det handler om e-poster

Kort fortalt kan jeg fortelle at det handler om e-postutvekslinger mellom Thorne selv og hans uheldige ofre, og her ‘pusher’ han sine motparter så langt at de nesten går av skaftet, for å si det sånn. En uskyldig mail til denne mannen kan ende opp med noe man aldri hadde forestilt seg, og det er nok mange som angrer på akkurat det.

Både kollegaer, naboer, samboere og vilt fremmede har fått gjennomgå så til de grader – til stor forlystelse for oss lesere. Spesielt godt kjent er historien om den 7-fotede edderkoppen som Thorne forsøkte å selge inn som betaling for en gassregning. Dette ble naturligvis avvist av gasselskapet, men dette forsto han naturligvis godt ettersom den bare hadde 7 bein. Naturligvis sendte han en ny tilbake som hadde 8 bein, og denne ble da også mottatt. Ettersom de ikke ville ha edderkoppen-kunsten som betaling, krevde han at mailen med bildet ble sendt i retur…

Dette er bare et lite drypp av den komplette galskapen som David Thorne står for og han har også gitt ut to bøker som gjengir all det som den kreative og vanvittige fantasien hans kaster av seg.

Mye av dette er gjengitt på hans nettsider, og her er det bare å starte helt fra starten!